Nedräkning

Kategori:

Oroade?

Kategori: Allmänt

USA och Israel meddelade nyss om en resolution de påbörjat tillsammans rörande Iranfrågan. Öststater, är ni oroade?
 
Män i skor via Johanna

Nedräkning

Kategori:

Vart är Cuba?

Kategori:

Hur kommer sig att Cuba inte dyker upp på ett stort möte angående en fråga som landet säger sig lägga stor vikt på? Bryr det sig verkligen lika mycket som de påstår? Frågetecknerna är många.
 
 
 

Harlem Shake

Kategori:

Ärade delegater,
 
nu börjar det närma sig och vi vill genom denna video lätta upp den stressiga stämningen lite. Den må kanske inte vara den bäst utförda men den har känslan. Känslan av kreativitet och gläjde, detta är något vi vill att ni tar till er och använder flitigt under dessa två kommande veckor! Från och med torsdag kommer vi att sitta i sal E219 dagarna i enda och finnas till för er. Kom hit vetja och shaka loss lite tankar och idéer.
 
  

(SKO)OP

Kategori:

Ryssland, Vitryssland och Ukraina skriver tillsammans en resolution, vilken de tror att många deligationer kommer att vilja sponsra. Thailand och troligtvis Egypten har redan skrivit på. De vill inte tala om vad det handlar om men de lovar en het debatt i rollspelet. Spännande!
 
Johanna
 

Nedräkning

Kategori:

Kvinnors rättigheter

Kategori:

Män i skor fick nyligen ett besök av Indien, Indonesien, Irak och Uganda. Tillsammans har det skrivet en resolution angående kvinnors rättigheter världen över. Varför inte ta kontakt med dessa länder och stödja resolutionen?
 
// Män i skor, via Ellinor

Nedräkning

Kategori:

Låt nedräkningen börja!

Kategori:

Bilder från idag

Kategori: Allmänt

Sko(op)

Kategori: Allmänt

Iran, Ryssland och Kina avslöjade nyss ett påbörjat samarbete!
 
Följ deras exempel och kom upp till Män i skors redaktion i dag,  i sal E219. Kom hit för att prata med oss, få tips eller bara umgås och fika.  
Kom ihåg att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet!
 
Män i skor via Johanna

Er vilja, vår lag

Kategori:

Ärade delegater,
 
som föregående fredag kommer även morgondagen bjuda på fika. Denna gången har ni chansen att påverka vad det ska bjudas på. Kom in i sal E219, skriv kommentarer eller maila era önskemål och så ska vi, Män i skor, försöka uppfylla dessa så gott vi kan.
 
 
Män i skor, via Ellinor
  

Välkomna tillbaka

Kategori:

Ärade delegater,
 
Män i skor vill hälsa er välkomna tillbaka efter ett välbehövligt lov. Förhoppningvis har ni samlat på er ny energi och kan ta nya tag inför FN-veckorna som ligger framför oss.
 
P.S. Glöm inte att vi finns till för er, så tveka inte för att komma in för råd, tips eller bara för att prata av dig D.S.
 
Män i skor, via Ellinor
  

LOV

Kategori:

Vi välkomnar lovet med att ge er lite bilder av dagens fredagsfika. Titta och njut!
 
 
 
Om ni inte var med denna gången så ta det lugnt! Män i skor kommer att erbjuda er delegater fredagsfika varje fredag fram till rollspelet! Låt det bli en vana att titta in för en trevlig fika- och pratstund.
 
Ha ett härligt lov allihopa och passa på att samla energi, för snart så smäller det!
 
Män i skor, via Ellinor

FREDAGSFIKA

Kategori:

Ärade delegater,
 
idag firar vi era färdigställda policydokument, med Polly. Välkomna in till oss, i E219, för en trevlig stund! Vi bjuder även på fler smaskiga godbitar och hoppas i gengäld på samskig information tillbaka.
 
Män i skor, via Ellinor & Johanna
 

Vi på redaktionen

Kategori:

Vi på redaktionen,
 
Ärade delegater,
nu börjar det närma sig! Vi på Män i skors redaktion är fulla av förväntan!
I morgon och alla fredagar framtill rollspelet är det fredagsfika i redaktionen. Ni är hjärtligt välkomna hit, till sko(l)sal E219, för att dela med er, fråga frågor och samtidigt lugna era stressade nerver med lite smått och gott!